joulukuuta 12, 2020

Salo Syty rakentaminen

Rakennus päivä 25.11

Kävimme rakentamassa Syty Salon joulun 25.11. Päivää ennen rakennusta johtava tiimi jakoi meidän ryhmiin ja kertoi työtehtävät. Seuraavana päivänä lähdimme rakentamaan joulua. Kun kaikki olivat saapuneet paikalle niin joulu alkoi rakentua. Minut oltiin laitettu rakentamaan näyteikkunaa. 

Näyteikkuna

Meille oltiin näytetty miten koristeet laitetaan, mutta tarkkoja etäisyyksiä ei ollut tiedossa. Sovimme toisen näyteikkuna porukan kanssa etäisyyksistä, jotta niistä tulisi identtiset. Emsimmäinen ongelma ilmeni kiinnityksessä. Ohjeena oli, että nauha kiinnitetään kaksipuoleisella teipillä, mutta me emme saaneet sitä pysymään tukevasti kiinni. Pienen podinnan jälkeen kuitenkin saimme nauhan pysymään kasipuoleisella teipillä kun sen ensin kietoi nauhan ympäri ja sitten painoi voimakaasti kiinni.

Kun näyteikkuna yläosa oltiin saatu valmiksi siirryttiin ala tasoon. Rakensimme puulaatikoista ja kahdesta lasilevystä pienen pöydän, jonka päälle sijoitettaisiin luminen metsä koristelu. 

Sytyn pääkokoustila koristelluin pöydin ja näyteikkunan.
Sytyn pääkokoustila joulukoristeineen.

Kun olimme saaneet näyteikkunan valmiiksi oli muutkin paikat jo hyvällä malilla. Enää oli jäljellä pieniä loppusilauksia ja siivousta.

Puinen joulukuusi

Lopuksi vielä koristelimme puisen kepeistä tehdyn joulukuusen.

Puinen joulukuusi tähtikoristeineen.
Koristelemamme puinen joulukuusi.


Lopputulos

Lpputuloksesta tuli mieletsäni hyvä pienistä ongelmista huolimatta.