joulukuuta 12, 2020

Ruissalo joulun suunnittelu

Ensimmäinen vierailu Ruissalossa 4.11

Ruissalossa meille näytettiin ensin paikkoja jonne koristeita tulisi ja sen jälkeen varasto, jossa kaikki koristeet yms. olivat. Otimme kuvia Ruissalosta, jotta muistamme millaista siellä oli. Ensimmäisellä käynnillä aikataulumme oli hieman tiukka, joten emme ehtineet käydä paikat kuin nopeasti läpi.

Tehtävänanto

Tehtävän antona meillä oli suunnitella Ruissaloon joulu. Asiakas halusi, että käytäisismme mahdollisimman paljon jo olemassa olevia koristeita ja jos haluaisimme jotain uutta niin se olisi pääosin ikeasta. Ehtoina oli myös, että ei elävää tulta eikä johtoja, joten kaikkien valojen yms. pitäisi olla patteri käyttöisiä.

Suunittelu

Lähdimme miettimään mikä olisi hyvä värimaailma ja tunnelma, joka Ruissaloon sopisi. Päädyimme väreihin punainen ja kultainen. Sitten rupesimme selailemaan ikean valikoimaa ja etsimme sieltä sopivia tuotteita.

Valmis suunnitelma

Tässä on minun tekemäni suunnitelma ja havainnekuvia. Lähetimme oman tiimimme suunnitelman asiakkaalle sähköpostitse. Muut tiimit tekivät samoin ja asiakkaan oli määrä valita yksi suunnitelma, jonka saisimme tietää mennessämme Ruissaloon.
Lista kaikesta mitä tarvittaisiin.

Havainnekuva Ruissalon infosta.

Havainnekuva Ruissalon liikuntasalista.