tammikuuta 15, 2021

Google garage | Pidä yhteyttä asiakkaisiin mobiililaitteilla

Mobiililaitteiden hyödyntäminen 1/2

Mobiilimanonta

Älypuhelimia käytetään jo paljon enemmän kuin tietokoneita. Mobiililaitteiden ansiosta ihmiset ovat tavoitettavissa ja tekevät fiksumpia ostoja ja yritysten on hyvä huomioitava tämä ja tavoittaa ihmiset mobiilimainonnan avulla. Voit mainostaa muun muassa erilaisissa sovelluksissa ja nettisivuilla. Kun teet mainosta sinun kannattaa huomioida, että kaikki laitteet ovat erilaisia joten mainoksen täytyy näkyä hyvin erilaisilla laitteilla.

Hakuverkostokamopanjat mobiililaitteille

Hakumainonta mobiililaitteissa voit tuoda yrityksellesi lisää diilejä, puheluita ja ostoja.  Älä kuluta rahaasi huonon käyttökokemuksen mainontaan, sillä huono kokemus on haitaksi yritykselle. Mainoksen on hyvä olla mahdollisimman ytimekäs ja selkeä. Hakusanoja on myös hyvä keksiä useita, jotta ihmiset löytävät sinut helposti. Mikäli sanojen keksiminen on sinulle vaikeaa, siihen löytyy myös erilaisia työkaluja. Lataus nopeudella on myös suuri merkitys, sillä ihmiset eivät jaksa odottaa. Siksi on luotu mainoksia, jotka latautuvat nopeast.
Hyvä mainos on vasta puoli voittoa - hyvä mobiilisivusto on yhtä tärkeä.

Sosiaalisenmedian kampanjat mobiililaitteille

Somemarkkinointi on hyvä keino mainostaa ja saavuttaa tavoitteita, kasvattaa asiakaskuntaa ja lisätä myyntiä. Saat myös arvokasta tietoa asiakkaiden some-käyttäytymisestä. Tutustumalla verkostoihin ja niiden käyttäjiin voit valita yrityksellesi sopivan verkoston. Sinun kannattaa luoda kaikkille somekanavillesi mainos kohderyhmä huomioiden.

Video mobiilimainonnassa

Videomanonta on yrityksille hyvä mahdollisuus. Videot ovat yleensä kiinnostavia ja sisältävät paljon tietoa. Jos ryhdyt tekemään videoita muista tehdä videoista tarpeeksi lyhyitä ja ytimekkäitä. Laita videoon toiminta kehotus mitä haluat, että katsoja tekee. Mitä enemmän videotasi katsotaan, sitä parempi mahdollisuus yrityksellä on tavoittaa asiakaskuntansa.


Pidä yhteyttä asiakkaisiin mobiililaitteella 2/2

Mobiililaitteiden kehitys

Mobiililaitteet ovat muuttaneet maailmaa. Matkapuhelimet ovat nykyään suuri osa meidän arkea. Aiemmin puhelimilla vain soiteltiin, mutta nykyään matkapuhelimesta löytyy monia muitakin ominaisuuskia. Mobiililaitteella voit nykyään viestittää ihmisille juuri oikeaan aikaan ja oikeaan aikaan.

Mobiiliverkko ja -sovellukset

Sivustosi täytyy olla mobiililaitteille sopiva. Hyvin suunniteltu mobiilisivusto toimii pienelläkin näytöllä ilman ongelmia. Tekstin lukemisen, painikkeiden käytön ja sivuilla siirtymisen täytyy olla helppoa. Muista tehdä sivustasi hakukoneoptimoitu.

Sovellukset ladataan ja niissä saattaa olla jokin omiaisuus mitä ei ole verkossa. Sovelluksessa voi saada esimerkiksi erilaisia alennuksia tai pisteitä.