kesäkuuta 15, 2021

Millainen oli työssäoppiminen Prismassa?

Työssäoppimiseni Prismalla päättyi 19.6. Prismassa pääsin näkemään ensimmäistä kertaa isomman myymälän toiminta tapoja. Prismassa pääsin tekemään paljon erilaisa asioita muun muassa esillepanoja, kuorman purkua, hyllyttämistä, laittamaan uusia hyllykarttoja paikoilleen sekä kerran myös keräilyä. Prismasta ei kyllä koskaan homma loppunut ja päivät olivat kyllä täynnä ohjelmaa.

Prisman myymälä on todella iso, tuoteryhmiä paljon ja tuotteita siitä vielä monin kertainen määrä, joten tästä voidaan päätellä, että kaikkia tuotteiden paikkoja ei voi aina muistaa niin minäkin jouduin useita kertoja kysymään apua muilta myyjiltä radiopuhelimen kautta. Tästä sain itseasiassa myös palautetta, että kysyn herkästi apua taikka neuvoa vaikka voisin selvitä tilanteesta itsekkin. Tämä oli kyllä hyvä palaute ja aion ottaa siitä oppia ja yritää tästä lähtien ensin ratkaista asian itse ja vasta sitten tarvittaessa kysyä apua.

Työssäoppimispaikkana Prisma oli todella mukava ja opettavainen. Muu henkilökuntakin oli ystävällistä ja heidän kanssaan oli ilo tehdä töitä. Suosittelen kyllä Prismaa työssäoppimispaikkana:)