huhtikuuta 07, 2021

Millainen oli työssäoppiminen Mustilla ja Mirrillä?

Ensimmäinen työssäoppimisen loppui siis tänään 6.4. Noin viikko sitten kun työssäoppimiseni alkoi lähestyä loppuaan pidimme opettajani ja työssäopimiseni vastuuhenkilön kanssa Teams palaverin, jossa arvioimme kulunutta työssäoppimista. Sain vastuuhenkiköltä todella hyvän palautteen ja hän antoi minulle numeroksi vitosen(asteikko siis 1-5) ja olen todella tyytyväinen.

Musti ja Mirri oli todella hyvä ja mukava työssäoppimispaikka. Ainoina miinuksina oli se, että myymälästä löytyi paljon erilaisa ruokia joiden tuotesisältöjen opettelu olisi vaatinut erillisen kurssin, joten en aina voinut auttaa asiakasta. Toinen myymälän koko, sillä myymälä oli pienehkö niin tekemistäkään ei aina niin kaueasti ollut, joten en voinut tehdä täysiä viikkoja. Oli siinä kyllä hyväkin puolensa, että myymälä oli pieni ja asiakkaita heikohkosti, niin sain opetella muun muassa kassan käyttöä, mikä ei muutoin olisi onnistunut mikäli olisin mennyt esimerkisi Salon myymälään. 

Mustissa ja Mirrissä minua ohjeistettiin hyvin ja tarkasti. Sain myös oppia paljon uutta ja samalla tuli hyvä herätys vanhoihinkin päänisyövereihini eksyneisiin taitoihin.

Suosittelen todellakin Mustia ja Mirriä työssäoppimispaikkana:)